Denizli Bülten

Merkezefendi'den öğretmenlere bisiklet

YAŞAM

DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi tarafından "Arabadan İniyoruz, Bisiklete Biniyoruz" sloganıyla başlatılan etkinlikte, öğretmenlere de bisiklet hediye edildi. İlçedeki okullarda görev yapan 1000 öğretmene bisiklet dağıtıldı.

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere bisiklet dağıtımı projesini genişleterek öğretmenlere de bisiklet hediye etmeye başladı. Bu kapsamda ilçedeki okullarda görev yapan öğretmenlere de bisiklet verilmeye başlandı. İlk etapta 1000 adet bisiklet öğretmenlere dağıtıldı. Öğretmenlere bisikletlerini Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu teslim etti. Bisiklet hediyelerini alan öğretmenler uygulamadan çok memnun olduklarını söyleyerek Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu, öğretmenlerin de bisiklet konusunda da yeni nesle örnek olacağını belirterek, "Bisiklet dağıtımında 3'üncü yılımızdayız. Bu zamana kadar hep öğrencilere hediye ettik. Ancak düşündük ki bu çocuklara örnek olan, onları yetiştiren, bilinçlendiren öğretmenlerimize de bisiklet hediye edelim. Bisiklet binme kültürünü yayma konusunda bu çok önemli. Öğretmenlerimiz bisiklet kullanırsa, öğrencilerin de onlardan örnek alacağını düşünüyoruz. Bisiklet kültürünü bu şekilde daha hızlı yayabiliriz diye düşünüyoruz" dedi.

DHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.