09 Ocak 2023 Pazartesi 14:36

Olay, Pamukkale İlçesi Ulus Caddesi üzerinde bulunan apartmanda meydan geldi.

Edinilen bilgiye göre; alternatif tıp uzmanı olarak bilinen İzzet Yüzbaş (55), randevu verdiği hastalarının gelmesi üzerine kendisine ulaşılamadı. Durumundan şüphelenilen Yüzbaş’ın yakınları çilingir yardımı ile içeri girdi. Yüzbaş’ın yerde yatarken cansız bedeniyle karşılaşan yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaptığı kontroller sonucu İzzet Yüzbaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonucu Yüzbaş’ın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Yüzbaş’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belli olacak.

Öte yandan, randevusu olan İzmir, Aydın ve Muğla’dan gelen hasta ve hasta yakınları ise yaşanan olay sonrası geri dönmek zorunda kaldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 09.01.2023 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.