22 Haziran 2023 Perşembe 14:18
Denizli’de alkol zehirlenmesi iddiası

Edinilen bilgiye göre, Çal ilçesine bağlı Akkent Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki Adem Poslu, EYT düzenlemesinden faydalanarak yaklaşık 1,5 ay önce emekli oldu. Önceki gün evinde alkol alan Adem Poslu, daha sonra Ortaköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir eğlence mekanına giderek alkol almaya devam etti.

Gece yarısı aşırı alkollü bir şekilde evine geri dönen Poslu, sabah yakınları tarafından yatağında ölü olarak bulundu. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp morguna kaldırılan Adem Poslu’nun cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından mahallesinde toprağa verildi. Alkol zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen Poslu’nun tükettiği alkollü içkilerden numune alındığı, kesin ölüm nedeninin otopsi sonucuna göre ortaya çıkacağı öğrenildi.(İHA)

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 22.06.2023 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.