19 Haziran 2023 Pazartesi 12:37
İçin için yanan samanlar yoğun çabayla söndürüldü

Yangın, Merkezefendi ilçesine bağlı Hacıeyüplü Mahallesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; besihanede hayvanların için yerleştirilen samanlar henüz bilinmeyen nedenden dolayı yanmaya başladı. Kısa sürede alevler samanları hızla sardı. Vatandaşlar biryandan alevlere müdahale ederken, biryandan da ihbarda bulundu.

İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yoğun duman içinde yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu içten içe yanan alevler söndürüldü. Olayın ardından binlerce TL zarar oluştu.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 19.06.2023 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.