24 Şubat 2023 Cuma 10:40
Denizli Orman Bölge Müdürü Çetinkaya görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 4 bakanlıkta bazı müdürlüklere ve 1 kurul üyeliğine atamalar yapılırken, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 4 ilin bölge müdürü de görevden alındı. Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya görevden alındı.

Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken, Orman Genel Müdürlüğünün Bölge Müdürleri ataması ile Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Erhan Çetinkaya, 12 Eylül 2019 Perşembe günü görevine başlamıştı.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 24.02.2023 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.