27 Mart 2023 Pazartesi 13:20
Denizlispor yeni hocasıyla Altınordu maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Denizlispor, Teknik Direktör Kemal Kılıç nezaretinde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı son idmanla hazırlıklarını tamamladı.

Öğleden sonra Manisa’ya giderek kampa gireceği otele yerleşecek olan Denizlispor, yarın Manisa’dan maçın oynanacağı İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’na geçecek. Kulüp tarafından sakatlıkları bulunan Emre Sağlık ve Özer Özdemir dışında kadroda eksik bulunmadığı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 27.03.2023 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.