17 Eylül 2022 Cumartesi 19:59
Medet Coşkun: Oyuna hiç beklemediğimiz şok bir golle başladık

Spor Toto 1. Lig’in 6. haftasında A. Denizlispor, Gençlerbirliği’ni ağırladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Sorumlu Medet Coşkun, ilerleyen haftalarda oynanacak maçlarda daha iyi bir performans göstereceklerinin mesajını verdi. Coşkun, “Biz takım olarak buraya 3 puan için geldik. Hafta içi çalışmalarımız 3 puan üzerine oldu. Yalnız oyuna hiç beklemediğimiz şok bir golle başladık. Buda bizim ilk yarı oyun düzenimizi tamamen bozdu. Daha sonrasında oyunu toparladık. İlk yarıyı hafta içi çalıştığımız top organizasyonlarına göre sonuca götürmek, bizleri mutlu etti.

Maçta ikinci yarı daha iyi bir Gençlerbirliği olarak, Türkiye 1. Liginin en genç takımıyız. Türkiye 1. Liginin en genç takımıyla mücadele ediyoruz. Buda bizi içeride olumlu ve olumsuz etkiliyor. Bu çocuklar tecrübesiz sizin de şahit olduğunuz gibi 85’inci dakikadan sonra 3 tane net gol pozisyonumuz var. Bugün yapamadık ama ilerleyen haftalarda bunu gole çevireceğiz. Taraftarımız buraya kadar gelmiş, desteklemiş ve maç sonu bize söyledikleri gibi ‘Güzel günleri hep birlikte göreceğiz’ dediler” şeklinde ifade etti.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2022 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.