06 Mayıs 2023 Cumartesi 17:00
Denizli’de aşırı yağışlar sonrası heyelan oluştu

Acıpayam ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı şiddetli yağışlar nedeniyle ilçeye bağlı Darıveren Mahallesi’ndeki ormanlık alanda heyelan meydana geldi. Sel suları nedeniyle, tonlarca toprak, dereye kaydı.

Ormanlık alandaki ağaçlar, sel nedeniyle söküldü. Bölgede bu tarz toprak kaymalarının önüne geçilebilmesi için önlemler alınacağı öğrenilirken, sel sonrasında böyle bir heyelanın olması ise korkuttu.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 07.05.2023 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.