Pamukkale Yörük Türkmen derneği genel kurulu yapıldı. Dernek merkezinde Yapılan seçimler sonunda İskender Doğan ve yönetim kurulu güven tazeledi.
Yönetim kurulu başkanlığına seçilen İskender Doğan,”Pandemi nedeniyle bir yılımız boş geçti. Virüs belası biter bitmez çalışmalarımız hızla devam edecektir. Yarım kalmış Yörüklerin yaşamı-gelenek-göreneklerinin yer aldığı film çekimi, belgesel çekimi, yine Cankurtaran yaylasında ve değişik yerlerde kıl çadırlar kurularak, Yörük şenliklerinin yapılması planlanmaktadır.
Yine Çatalçeşme oda tiyatrosunda Pamukkale üniversitesi-Kültür turizm müdürlüğü işbirliği ile yörüklerin yaşamı konulu bir sunum yapılacak akabinde derneğimiz sanatçıları Şevket İren Kızırırmak, Bedri Sarıkaya'nın sahne alacağı konser yapılacaktır.
Yine ilimizdeki bürokratlar ve sivil toplum örgütleri ile olumlu-ılımlı diyaloğlar kurularak derneğimizin etkin tanıtımı yapılmaya devam edecektir. Denizlimizde bulunan televizyon, radyo, gazete ve internet haber siteleri ile olumlu diyaloğlar kurularak yapılacak çalışmaların halkımıza duyurulması sağlanacaktır. Derneğimizin kapısı ardına kadar herkese açıktır..Benyörüğümdiyen,ülkesini seven herkes derneğimize üye olabilir. Biz Denizlinin en büyük sivil toplum örgütü olmaya adayız” dedi.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
İskender Doğan (Başkan)
Avni Çelimli Başkan yardımcısıDurubey gerekli Genel sekreter
Sami Uyaroğlu muhasip üye
Ramazan Göçer
Hüseyin Buran
Ali özdemir
Ali keskin
DENETLEME KURULU
Durmuş Ali Çolak(Dnt. Krl. Başkanı
Prof.Dr.M.Ali Sarı
Soner Çetin
şeklinde oluştu.