22 Nisan 2023 Cumartesi 10:55
Merkezefendi’de 23 Nisan coşkusu yaşanacak

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, 23 Nisan Pazar günü saat 12.00’de, ilk defa sahne alacak olan Merkezefendi Belediyesi Çocuk Orkestrası Konseri ile başlayacak. Konserin ardından 13.00-15.00 saatleri arasında çocuklar tarafından ‘Kendi Anahtarlığını Tasarla’ etkinliği gerçekleştirilecek. Ardından saat 15.00’de çocukları doyasıya eğlendirecek olan Vantrolog Kukla Gösterimi sahnelenecek.

Çocukların eğlence dolu bir gün geçireceği etkinliklerin ardından müzisyen Onur Erol saat 17.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otopark alanında sahne alarak çocuk şarkılarından oluşan bir konser verecek.

23 Nisan Pazar günü Merkezefendi Kültür Merkezi’nin açık otoparkında saat 12.00 ile 17.00 saatleri arasında yüz boyama, konser, şişme oyun grupları ve çeşitli ikramların olduğu ‘Çocuk Şenliği’ olacak.

Son Güncelleme: 22.04.2023 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.