07 Şubat 2023 Salı 09:50
Motosiklet ve elektrikli scooterların yasağı kalktı

Denizli Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle motokuryelerin herhangi bir kazaya karışmaması için trafiğe çıkışını yasaklamıştı.

Aradan geçen 2 günün ardından Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, ”Yoğun kar yağışı nedeniyle 05.02.2023 saat 17.00’de trafiğe çıkışı yasaklanan motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin 07.02.2023 Salı günü itibariyle ilimizde trafiğe çıkışlarına izin verilmiştir” diyerek yasağın kaldırıldığı duyuruldu.

İhlas Haber Ajansı (İHA)

Son Güncelleme: 07.02.2023 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.