Son 15 yıl Turizm, Ekonomi ve kültürel açıdan Türkiye gündemine damgasını vuran, yurt dışı fuarlarda da aranılan bir merkez olan Denizli’mizin 2020 yılı içerisinde atılım yapabilmesi ve başarılarını devam ettirebilmesi için, içinde bulunduğumuz yılı “Denizli Yılı” olarak ilan etmesinin ardından başta Büyükşehir olmak üzere STK’lar büyük bir çalışma içerisine girdiler.

Öyle ki, kendi dallarında Türkiye genelinde marka olmuş STK’lar hummalı çalışmalarına şimdiden başladılar.



İlimizin güzide kuruluşlarından Ticaret Odası da 2020 yılının Denizli yılı olması için çalışmalarına start verdi.  

Muhtemelen bu yıl lokomotif Ticaret odası olacak gibi. Zira başkan Uğur Erdoğan, gelecek ile ilgili çalışma proğramını detaylara girmeden yaptığı sunumda oldukça heyecanlı idi.



18 bin üyesi ile Denizli’nin 20. İlçesi olarak Ticaret Odasını lanse eden DTO Başkanı Uğur Erdoğan, bu yıl da başarılı çalışmalarının süreklilik arzederek devam edeceğini, yeni ve odaya mensup orijinal projeler ile başarılarını perçinleyeceklerini belirtti.

Üyelerin geçmiş yıllarda 40’a yakın sektörde indirimli ve kaliteli iletişimin kurulmasını sağlayan, pek çok bayana meslek edindirme kurslarında aş ve iş kazandıran, yurt dışı fuarlarda özellikle tekstil sektörünün tanıtım ve ihracat konusundaki çalışmalarına destek vererek, firmalara ticaret yolunu açan Ticaret Odası, özellikle Uğur Erdoğan yönetiminin başa gelmesiyle kabuğunu yırttı.



“İlimiz ekonomisi için ellerinden geleni yapacaklarını” dile getiren, bunun içinde oda bünyesinde komisyonlar kuran Başkan Erdoğan, “Denizli’miz için elimizden ne geliyorsa, ışık gördüğümüz bütün noktalarda üyelerimizin yararına bir şey görürsek, bilin ki biz oradayız” diyerek, hem üyelerine güven veriyor, hem de onların bütün etkinliklere katılmasını sağlayarak birlik ve beraberliğin sağlanmasında öncü oluyor.



Ticaret Odası şimdi emin adımlarla, geçmişte yapılan büyük ve başarılı çalışmalarının ardına gizlenmeden, yeni tarihler ve destan yazmak üzere 2020 yılını milat kabul eder gibi proğramlarına başlama startı verdi.


Bu yıl içerisinde eğitimden, kültürden, ekonomiden ve insan odaklı bütün projeleri bünyesinde toplamayı ve üyelerinden başlayarak Denizli halkını kucaklamayı hedefleyen Ticaret Odası yıl sonuna kadar Denizli yılını dolu dolu yaşamayı ve yaşatmayı hedefliyor.



2019 yılının getirdiği başarılı çalışmaları, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da aynı başarı ile devam ettirmeyi düşünen Başkan Uğur Erdoğan, Ticaret odasının Türkiye genelinde parmakla gösterilen bir oda olacağını belirtiyor. Aslında ilkleri, öncüleri ve dikkat çeken projeleri ile Türkiye bazında kendisinden söz ettirmeyi başaran Ticaret Odası, sanırım 2020 Denizli yılında zirveye oturmayı amaçlıyor. Böyle olduğu taktirde TOBB çatısı altında en güvenilir ve en çalışkan, proje üreten meslek kuruluşu olarak dikkat çekerek, bayrağını dalgalandıracaktır.



Uğur Erdoğan ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.