16 Temmuz 2023 Pazar 01:03
Ahmet İbanoğlu MHK Başkanı oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak Ahmet İbanoğlu’nun seçildiğini resmen açıkladı. Son iki dönemdir MHK Yönetiminde yer alan Ahmet İbanoğlu, tecrübe ve birikimlerini Türk Hakemliğinin ulusal ve uluslararası rekabette daha iyi seviyelere ulaşması için kullanacak. 

AHMET İBANOĞLU 42 YILDIR TÜRK FUTBOLUNUN İÇİNDE
1981 yılında TFF’de futbol hakemi olarak başlayan kariyerinde, uzun yıllar Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Ahmet İbanoğlu, 2022-2023 sezonunda iki dönem Merkez Hakem Kurulu içinde yer aldı. 17 yıl Türkiye Profesyonel Liglerinde hakemlik yapan İbanoğlu, ardından 16 yıl Süper Lig Hakem Gözlemcisi, TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları Üyeliği, Hakem Eğitimciliği ve Hakem Mentörü gibi görevleriyle hep Türk Futbolunun içinde oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet İbanoğlu 2023-2024 Futbol Sezonunda MHK Başkanı olarak görev yapacak. 

MERKEZ HAKEM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU 
Başkan: Ahmet İbanoğlu
 
Üyeler:
Ünsal Çimen
Tolga Özkalfa
H. Ahmet Erdoğan
Erhan Sönmez
Seçim Demirel
Sefer Altuntaş
İbrahim Çınar
Ziya Çetin

Son Güncelleme: 16.07.2023 01:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.