24 Kasım 2015 Salı 13:41
Denizli'de yemin eden öğretmenler mesleğe ilk adımını attı

 Öğretmenler Günü için Halk Eğitim Merkezi'nde bir dizi etkinlik düzenlendi. Vali Şükrü Kocatepe, 11'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, okul müdürleri ile öğretmenler etkinliğe katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli'de görev yapan 13 bin 500 eğitimcinin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Ülkemizin en kıymetli hazinesi olan çocuklarımızı geleceğini aydınlatan öğretmenler bizim güneşimizdir. Aydınlığın simgesi, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren birer önder olan öğretmenlerimiz, bireylerin yetişmesinde büyük rol üstlenen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve yüce mesleğin sahibidirler" dedi.

Öğretmenler Günü nedeniyle okullarda düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında yarışmalarda dereceye giren öğrencilere etkinlikte ödülleri verildi.



Denizli'de bu yıl emekli olan 134 öğretmeni temsilen yedi emekli öğretmene, Vali Şükrü Kocatepe tarafından teşekkür plaketi verildi. Ataması yapılan 35 öğretmende yemin ederek öğretmenlik mesleğine adım attı. Etkinlik, müzik öğretmenlerinin oluşturduğu koronun seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.