09 Ağustos 2017 Çarşamba 12:21
PAÜ'den Ürdün'e akademik açılım

PAÜ İlahiyat Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mevlana Değişim Programı kapsamında, Ürdün Jerash Üniversitesi ile 6 aylık öğrenci ve akademik personel değişimini kapsayan protokol yapıldı. İmzalanan protokolle 4 yıl boyunca ilahiyat fakültesi ile iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencileri ve akademik personeli Ürdün Jerash Üniversitesi'nde eğitim alma ve akademik çalışma fırsatı bulması ve aynı zamanda Arapça dil pratiklerini arttırılması planlanıyor.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı temsilen Ürdün'e giden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Öz ve beraberindeki heyet, protokolü imzalamasının ardından, Ürdün Üniversiteleri İlahiyat Fakülteleri ve Ekonomi Fakültelerinde incelemelerde bulundu. Protokol heyeti daha sonra EWAN Dil Enstitüsünde pratik yapan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.