03 Kasım 2015 Salı 15:26
Beşiz sevinci
 Keçeliler muhtarı Ramazan Keçelioğlu'na ait olan koyun hem muhtarı hem de görenleri şaşırttı. Beşinin de sağlıklı olduğunu söyleyen muhtar, kuzuların mahalledeki çocuklar tarafından da ilgiyle karşılandığını belirtti.

Kendisinin Ziraat Odası yönetim kurulu başkan yardımcısı olduğunu belirten Muhtar Keçelioğlu, "Tarım İlçe Müdürlüğü'nden hayvan yetiştirme konusunda sürekli bilgialıyorum. Bu konudaki desteklerinden dolayı Tarım İlçe Müdürlüğümüze, Ziraat Odası Başkanımıza ve biz çiftçilerin her daim yanında olan Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol'a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu işle uğraşan çiftçilerimiz Tarım İlçe Müdürlüğünden çiftçilikle ilgili olan konularda destek ve bilgi alırlarsa daha sağlıklı bir yol izleyerek yaptıkları işlerde daha başarılı olup kazançlarını arttırabilirler" dedi.
Son Güncelleme: 03.11.2015 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.