03 Aralık 2018 Pazartesi 21:35
Kekin içine saklanan uyuşturucu Çako'dan kaçmadı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri başarılı narkotik operasyonlarına devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimize uyuşturucu madde sevk etmeye çalışan şahıslarla ilgili çalışma yapıldı. Narkotik ekiplerince Denizli-Antalya Karayolu üzerinde gerçekleştirilen kontrolleri atlatabilmek için türlü yöntemler deneyen zehir tacirleri yine kaçamadı. Antalya'dan temin ettikleri eroini sufle kekin içerisine gizleyerek Denizli'ye getirmeye çalışan şüpheliler narkotik madde arama köpeği Çako sayesinde yakayı ele verdi.

Güzergah üzerinde durdurulan şüpheli araçlarda arama yapan görevliler başka bir araç içerisinde yaptıkları aramada da eroin ve metamfetamin maddesi buldu.

Son 3 gün içerisinde Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda 77 gram eroin, 18 gram metamfetamin ve 11 gram esrar ilimiz merkezine ulaşmadan ele geçirildi. 6 uyuşturucu madde satıcısı yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu madde kullanan 16 şüpheli hakkında da yasal işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.