20 Aralık 2019 Cuma 13:30
Ortaokulda zehirlenme alarmı

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde bulunan Hacı Halil Bektaş Orta Okulunda hayır amacıyla dağıtılan ve bir öğrenci tarafından okula getirilen kekten yiyen 10 öğrenci mide bulantısı şikayetiyle durumu öğretmenlerine bildirdi. Hemen harekete geçen öğretmenler ve okul idaresi, Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Okula gelen çok sayıda ambulanla hastaneye kaldırılan öğrenciler gözetim altına alındı.

Öğrencilerin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Okul yönetiminden öğrenci velilerine yapılan bilgilendirme mesajında hastaneye kaldırılan öğrencilerde yapılan tetkiklerde zehirlenme emarelerine rastlanmadığı ve öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu tarz olaylara yer vermemek için hayır amaçlı da olsa okula dışarıdan yiyecek ve içecek gönderilmemesi rica edildi.

Son Güncelleme: 20.12.2019 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.