18 Eylül 2015 Cuma 15:34
Pamukkale Belediyesi'nde görev değişimi
 30 Mart 2014 yerel seçiminin ardından Pamukkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Partili Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Göksu görevinden ayrıldı. Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü birimlerinin bağlı olduğu Fahrettin Göksu’nun görevden ayrılmasının ardından, yerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaya atandı.

AYRILMASINI BEN İSTEDİM

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fahrettin Göksu arkadaşımız ile yerel seçimlerden sonra birlikte çalışmaya başladık. Bizim için performans çok önemli. Buna ayak uyduramayan arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıyoruz. Fahrettin Göksu’ya ayrılmasını ben söyledim, o da ayrıldı. Bundan sonra belediye meclis üyesi olarak çalışmalarına devam edecek” dedi.

YENİDEN GÖREV DAĞILIMI OLACAK

Fahrettin Göksu’dan boşalan başkan yardımcılığı görevine AK Partili Meclis Üyesi Adnan Kaya’nın getirildiğini açıklayan Gürlesin, başkan yardımcıları arasındaki görev dağılımının yeniden değerlendirileceğini belirtti.

Son Güncelleme: 18.09.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.