23 Mart 2017 Perşembe 14:38
Şebeke çalışması sırasında patlama; 2 işçi yaralı

Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 16.30 sularında DESKİ su arıza ekiplerinin bozburun mevkiinde 300’lük ana su şebekesi tamiratı sırasında bilinmeyen bir sebebden dolayı basınçtan kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Patlamada biri ağır 2 işci yaralandı. Durumu ağır olan işçi M.S elinden ve kolundan ağır yaralandı. M.S.olay yerine gelen ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılılarak acil ameliyata alındı. Yetkililerden alınan bilgiye göre 5 saat süren ameliyatın ardından M.S’nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Patlama sırasında yaralanan diğer işçi ise ayakta tedavinin ardından taburcu edildi. Olay yerinde, çalışma esnasında güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğu bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.