10 Aralık 2018 Pazartesi 21:43
Yoğun sis kazaya neden oldu: 1 ölü

Bugün sabah saatlerinde yoğun sisin etkili olduğu İzmir-Aydın Karayolu Osman Akça Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen Denizli-Güney hattı minibüsüne çarpmamak için 45 HD 0531 plakalı aracının direksiyonunu son anda kıran Ali Şen (24), yol kenarındaki bariyerklere çarptı. Kazadan sonra çarpmanın etkisiyle araç, defalarca takla atarak yolun diğer tarafına geçti. Olay sonrası emniyet kemerini takmadığı tespit edilen Manisa Akhisar doğumlu 24 yaşındaki Ali Ş., olay yerinde hayata gözlerini yumdu.

Olay yeri incelemesinden sonra Ali Şen'in cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet güçleri 24 yaşındaki gencin ailesini arayıp acı haberi verdi. Talihsiz gencin cenazesinin yapılacak otopsinin ardından memleketi Manisa'ya gönderileceği bildirildi.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü emniyet kemerinin önemini bir kez daha vurguladı. Sürücüleri bir kez daha emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.

Son Güncelleme: 10.12.2018 22:07
Anahtar Kelimeler:
SarayköyKaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.