25 Aralık 2016 Pazar 12:39
AK Parti'de Merkezefendi birinci oldu

Ak Parti Merkezefendi Teşkilatı; yoğun tempoda sürdürdüğü çalışmalarının semeresini 19 ilçe arasında gösterdiği başarı ile aldı. AK Parti'nin Denizli genelindeki ilçe teşkilatlarının durumlarının değerlendirildiği 'Teşkilat Performans Sistemi'ne göre Merkezefendi İlçe Teşkilatı, performansıyla birinciliği elde etti. Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ödülünü İl Başkanı Necip Filiz’den aldı.

Güngör, ödülünü alırken duygularını şöyle dile getirdi: "Biz bir aileyiz. Bu ödül tüm teşkilatımıza aittir. Başta; yönetim kurulu üyelerime, Kadın Kolları Başkanım Adalet Gökçe ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanım Hüseyin Güleç ve yönetimine, Belediye Meclis üyelerimize, Mahalle başkanlarıma, Sandık Başkanlarıma ve Tüm Ak Parti Merkezefendi üyelerimize bizimle birlikte gösterdikleri üstün gayretleri nedeniyle  teşekkürler ediyorum” dedi.

Güngör ayrıca, “Teşkilatımız, Referanduma da aynı kararlılıkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde samimiyetle çalışmalarına devam edecektir. Tempoyu düşürmek yok. Başarı kolay elde edilmiyor. Türkiye Cumhuriyetini 2023 hedeflerine ulaştırmak için bize durmak, dinlenmek yok” diye konuştu.

Birincilik plaketini il Başkanı Necip Filiz’in elinden alan Yücel Güngör’ü aynı zamanda Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da tebrik ederek, başarılar dilediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.