10 Kasım 2016 Perşembe 17:48
AK Parti İl Başkanı Filiz MÜSİAD EXPO fuarında

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı fuara ilginin geçen senelere nazaran daha da fazla olduğunu belirten Filiz; “Dünyanın dört bir yanından iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği fuara bu sene Denizli’li şirketlerinde yeraldığı Yerli ve yabancı toplam 700 şirketi buluşturan MÜSİAD EXPO’nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklendiğini belirterek adeta iş dünyasının kalbi burda atıyor” dedi.


Necip Filiz, Denizlili katılımcı firmalar başta olmak üzere standları gezerek ziyarette bulundu ve bilgi aldı. Yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Filiz; "Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren başta MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum, Ülkemizin geleceğe umutla bakmasını sağlayan böyle organizasyonların büyüyerek artmasını  diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.