03 Ocak 2019 Perşembe 16:10
İşte Ak Parti'nin Denizli ilçe başkan adayları

Bugüne kadar bir çok isimin aday adayı olarak geçtiği yeni listede, eski isimlerden bazılarının yerini koruduğu görülüyor. Resmi açıklama yapılmadığı için kesin olmamakla birlikte, Ak Parti Denizli ilçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

MERKEZEFENDİ: Muhammet Subaşıoğlu

PAMUKKALE: Nurcan Dalbudak

ACIPAYAM: Hulusi Şevkan

BABADAĞ: Salim Demirezen

BAKLAN: Yusuf Gülsever

BEKİLLİ: Abdurrahman Akdogan

BEYAĞAÇ: Mustafa Akçay

BOZKURT: Hamdi Cin

BULDAN: İttifak Mhp

ÇAL İttifak Mhp

ÇAMELİ: Cengiz Arslan

ÇARDAK: Fikret Akyol

ÇİVRİL: Gürcan Güven

GÜNEY: Halil Ayhan

HONAZ: Turgut Devecioğlu

KALE: Osman Bilgin

SARAYKÖY: Ahmet Necati Özbaş

SERİNHİSAR: İttifak Mhp

TAVAS: Hüseyin İnamlik

DenizliMuhabir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Külliye’de görüşen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, çıkışta AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’i telefonla arayıp aday tanıtım toplantısının 6 Ocak Pazar günü yapılacağını ve kendinin katılacağını bildirdi.


Bu bilginin ardından AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “AK Parti Genel Başkanvekilimiz Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle aday tanıtım toplantımızı 6 Ocak Pazar gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı.


Filiz, aday tanıtımının kesin olmamakla birlikte Hasan Güngör Spor Salonu’nda olacağını, saatinin de bugün belirleneceğini söyledi.

Son Güncelleme: 06.01.2019 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.