02 Nisan 2017 Pazar 11:56
Ramazanoğlu işçilerinden 'evet' oyu istedi

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumla ilgili çalışmalarını Denizli'deki tekstil fabrikalarını ziyaret ederek sürdürdü.

Sema Ramazanoğlu, Rateks, Nesa Tekstil ve Tan Tekstil'de çalışan fabrika işçileriyle buluştu. Referandumla ilgili bilgiler veren Ramazanoğlu, 'evet' için destek istedi. Ramazanoğlu, Türkiye'nin kaybedecek vaktinin olmadığını belirtip, "Milletimiz Vesayet odaklarına yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 'dur' diyecek. Kurulamayan hükümetler koalisyonlar olmayacak. Geçmişte, Bülent Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer de aynı ekoldendi. Ama o zamanki tartışmalardan en çok milletimiz zarar gördü, yoruldu. Bu bir sistem değişikliğidir, rejim değişikliği değil. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye vites yükseltip reformlara hız verecek. Kaybedecek bir dakikamız bile yok, o yüzden her gün sizlerleyim. 16 Nisan'da milletin iktidarı için 'evet' diyeceğiz" dedi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.