23 Kasım 2017 Perşembe 17:39
Bülent Uygun, gençlere futbolda liderliği anlattı

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin düzenlediği Futbolda Liderlik adlı konferans öncesinde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ı makamında ziyaret eden teknik direktör Bülent Uygun, PAÜ'de öğrencilerle buluşacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uygun, Rektör Hüseyin Bağ'a kitabını takdim etti. Ziyaretin ardından, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa'nın moderatörlüğünde gerçekleşen konferansa öğretim üyeleri, öğrencilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bülent Uygun, geçmişten günümüze, Türk insanının liderlik vasfıyla yoğrulduğunu, dolayısıyla bu özelliğin Türk antrenörlerinin başarısında payı olduğunu dile getirdi. Liderliğin de yeterli olmadığını belirten Uygun, istikrar için tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolun da bilimle birlikte ilerlemesi gerektiğini hatırlattı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa, teknik direktör Bülent Uygun'a plaket takdim etti.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.