29 Haziran 2017 Perşembe 17:37
Denizli'de yaz spor okulları törenle açıldı

Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşen törenle çalışmalarına başlayan spor okullarının 19 branşta faaliyet göstereceği, engelliler için de 12 dalda eğitim verileceği kaydedildi.

Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, sporcular ve ailelerinin katıldığı törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, yaz spor okullarında çocukların rekabet içinde paylaşmayı, sorumluluk almayı ve takım ruhunu öğrendiklerini kaydetti.

Sporun önemini bilen ve çocuklarına destek olan ailelere teşekkür eden İbanoğlu, amaçlarının sporu hayatın bir parçası haline getirerek sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Tören halk oyunları, karate, tekvando ve cimnastik gösterileriyle son bluldu.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.