11 Aralık 2020 Cuma 12:33
Erdey: “Alt yapı olmazsa olmazımız”

Denizli Futbol’a özel açıklamalarda bulunan ve göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Erdey “Üç Ay önce Denizlispor’da  alt yapıdan sorumlu  başkan yardımcısı olarak göreve gelmiş bulunmaktayım. Öncelikle Bir Denizlili olarak takımımızın en iyi yerlere gelmesi için ve bel kemiğimiz olan alt yapı da gerçekten hakkıyla başarısını kanıtlamış kardeşlerimizin profesyonel olmalarını sağlamak ve uzun yıllar Denizlili çocukların yeşil sahalarda kendilerini göstererek yükselme fırsatı tanımak bizlere en büyük onur olacaktır”diye konuştu.

“7 İLÇEMİZDE FUTBOL OKULU AÇTIK”

Göreve gelir gelmez Denizlispor’da Denizlinin çocukları oynamalı sloganı ile hareket ettiklerini dile getiren Erdey “Denizli’nin çocukları daha iyi yetişsin diye Denizli ve ilçelerinde bir tespitte bulunduk. Bu tespitimizin sonucu itibari ile ilçelerimizde çalışmalara başladık ve yeni bir sistem kurduk. Bu sistemde yedi ilçemizde futbol okullarını açtık.

Bu futbol okullarından alt yaş gruplarında daha kaliteli, daha iyi, Denizlispor’umuza daha verimli olabilecek, yeni genç yetenekleri aramak için böyle bir mücadele niyetine girdik. Bizim geleceğimiz alt yapımız, alt yapı olmadan üst yapı olmuyor. Biz alt yapı da ilk önce fiziki şartları yerine getirdik. Arkasından bunu sportif başarıyla bütünleştirmek istiyoruz”dedi.

“TESİSLERE EL ATTIK”

Göreve gelir gelmez tesislerde yaşanan sorunlara el attıklarını ve bu sorunları çözme yoluna gittiklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Erdey “Doğan Demircioğlu stadında ilave ek bir bina yaptık. Bu binada yemekhane, malzeme deposu olarak kullanmak istedik. Bunun üstüne şehir dışından gelen çocuklarımız apartta kalıyor şuanda. Bunu da orada güzel bir tesisleşme ile çözüme kavuşturmak istiyoruz. Sağ olsun Denizli halkı bizlere hep destek oldu.

Tuvaletler yoktu o sorunu çözdük, kantin bünyesini yeniledik yani elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Burada Kudret Iştın hocamla yeni bir yapı başladık. Hocamıza güveniyoruz. Alt yapıda ki tüm hocalarımızla birlikte her şeyin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Doğan Seyfi Atlı Stadında komple tadilata girdik. Tesiste boyama işlemlerini gerçekleştirdik. Stadın zemini bizim için çok önemli ve stadın zeminini de yeniledik. Şu anda büyük oranda hazır. Sadece tribünlere koltukları yerleştireceğiz. Bunun dışında Stat büyük oranda hazır. İnşallah Denizlimize yakışır bir tesis olarak en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Ömer Beyazoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.