21 Mart 2015 Cumartesi 01:14
KENETLENDİK! NEDEN OLMASIN?

Ptt 1. Lig’de 25’inci hafta heyecanı yaşanacak. Geçen hafta Boluspor’u deplasmanda yenerek moral bulan temsilcimiz evinde Bobo'lu, Nobre'li güçlü Kayserispor’u konuk edecek. 10 haftalık galibiyet özlemine geçen hafta son veren Mehmet Altıparmak’ın öğrencileri, evinde oynayacağı zorlu karşılaşmadan da tıpkı geçen hafta olduğu gibi mutlak galibiyet hedefliyor. Hafta içinde yapılan idmanlarda futbolcularına rakibi adeta ezberleten Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, oyuncularına ‘kazanın’ talimatı verdi. Yapılan idmanlarda hırsı ve istekli hali gözlerden kaçmayan futbolcuların da puan kaybına tahammülü yok.

CEM TOSUN YİNE YOK

Zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek olan Denizlispor’da uzun süreli sakatlığı bulunan genç oyuncu Cem Tosun dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Bugün Denizli’ye gelecek olan Kayserispor’da ise Cemil Adıcan kesin olarak forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Brezilyalı yıldız Bobo’nun ise durumu maç saatinde belli olacak.

DIŞ SAHA KARNESİ SEVİNDİRİCİ

Ligde lider durumda bulunan Kayserispor özellikle iç sahada aldığı skorlarla zirvedeki yerini koruyor. Evinde aldığı skorları deplasman maçlarına yansıtamayan sarı kırmızılı ekibin, dış saha karnesi temsilcimizi galibiyet için iştahlandırıyor. Bu sezon 11 deplasman mücadelesine çıkan Kayserispor sadece 5 galibiyet alabilirken 4 mağlubiyet 2 de beraberlik aldı. Evinde ise 13 maça çıkan güçlü ekip 10 galibiyet 3 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi.

Temsilcimizin ise iç saha karnesi, deplasman karnesine göre daha iyi. Denizli Atatürk Stadı’nda 12 maça çıkan Denizlispor bu maçlardan 13 puan topladı. Deplasmanda ise 12 kez sahaya çıkan Horoz sadece 8 puan toplayabildi.

EVİNDE OYNAYAN KAZANIYOR

İki ekip 2006 yılından bu yana 10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 9’u Süper Lig’de oynanırken, evinde oynayan takımın üç puana uzanması dikkat çekti. Temsilcimiz Kayserispor’u 4 kez mağlup ederken 4 kez de sahadan boynu bükük ayrıldı. Kayseri de oynanan diğer iki karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı.

FAVORİ KAYSERİSPOR

Denizlispor ile Kayserispor arasında Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Türkiye’nin bahis oynatıcısı İddaa Kayserispor’u favori gösterdi. Denizlispor galibiyetine 4.60’lık yüksek bir oran verilirken, Kayserispor galibiyetine ise 1.40’lık düşük bir oran verildi. Maçın berabere biter oranı ise 3.75.

Son Güncelleme: 21.03.2015 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.