17 Eylül 2019 Salı 13:12
Tecrübeli teknik adamdan Çal Garalarına çağrı var

Denizli derbisinde Sarayköyspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Yalabık, “Heyecan ve mücadele gücü üst seviyede olacak bir maç oynayacağız. Sezonun ilk maçını sahamızda başka bir Denizli takımı ile oynayacağız. Tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızın stadı tıklım tıklım doldurmasını bekliyoruz” diye konuştu.

TARAFTAR HAZIRLANIYOR

Bu arada, Çal Garası Taraftar Grubu’da Pazar günü oynanacak Denizli derbisine hazırlanıyor. Taraftarlar, sosyal medyadan duyurular yapıp tüm Çallılar’ı maça davet ederken, Denizli’de oturan çok sayıda Çallı’nın da maça geleceği öğrenildi. Bu önemli maçı 2 ile 3 bin arasında futbolseverin izlemesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.