05 Ocak 2018 Cuma 15:20
Ders kitabı yazan öğretmenlere plaket

Bağbaşı Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Denizli Valisi Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, çok sayıda akademisyen ve öğretmen katıldı.

Konuşma yapan Vali Karahan, kitapların güzel bir çalışma olduğunu belirterek, "Bu çalışmanın verimini yıllar sonra göreceğiz. Öğretmenlik böyle bir şey, siz tohumu atıyorsunuz tohum bir şekilde filizleniyor. Fakat önemli olan tohumun kalitesi, verimi ve güçlülüğüdür. Biz bu işin sonunda güzel şeyler olacağına inanıyoruz" dedi. Vali Karahan törende, kitap yazımında emeği geçen akademisyen ve öğretmenlere plaket ve başarı belgelerini verdi.

Türkiye genelinde 24 ilde gerçekleştirilen ders kitabı yazımı çalışmalarına Denizli'de Pamukkale Üniversitesi'nden 18 akademisyen, Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 67 öğretmen katıldı, 2018- 2019 öğretim yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okutulacak ders kitaplarının taslak olarak yazımı tamamlandı. Denizli'de ortaöğretim alanında 15 ders kitabı, temel eğitim alanında 3 ders kitabı yazılıyor.  Ayrıca Denizli'de öğretmen ve akademisyenler tarafından yazılan Fen Lisesi 9. Sınıf Fizik Kitabı aktif olarak okullarda okutuluyor.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.