31 Mayıs 2017 Çarşamba 17:12
Eğitim için el ele verdiler

Denizli Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin Eğitim İçin El Ele Projesi kapsamında bu yıl 320 öğrenci, üniversiteye hazırlık dersi aldı.

Öğrencilere gönüllü olarak ders veren üniversite öğrencisi eğitmenlere sertifikaları verildi. 2016-2017 döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve gönüllü eğitmenler katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, projenin oldukça yararlı olduğunu belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bir iyilik hareketi başlattık. Buraya gelen üniversite öğrencisi eğitmenlerimiz hiç tanımadıkları öğrencilere bir şeyler kazandırabilmek ve öğretebilmek için fedakarlık yaptılar. Çok güzel ve faydalı bir proje olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz 'Biz gönüllü olarak bu görevi yapacağız' dediği sürece bu projemizi devam ettireceğiz" dedi.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.