19 Eylül 2018 Çarşamba 15:32
Honaz'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Honaz Halk Eğitim Merkezindeki törene tüm daire amirleri, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı. Honaz Kaymakamı Zafer Öz, merkezi yerleştirme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizden, Kızılyer Hüseyin Avni Özden Ortaokulu öğrencisi Suna Çetin, Kaklık Ortaokulu öğrencisi Ekrem Yavuz, Honaz Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Hacer Gamze Özcan, ile Himmet Nimet Özçelik Anadolu Lisesi öğrencileri Ayşegül Kıymaz, Ayşenur Kızılhan, Nilay Avcı ve İlke Özgenç’e başarı belgesi ile birlikte bisiklet hediye etti.

Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize başarılı olmak için nasıl çalıştıkları ve Fen Lisesini kazanan öğrencilerimize de ileride sahip olmak istedikleri meslekler hakkında söz hakkı verildi.

Öğrencilerin başarılarında büyük katkıları olan öğretmen ve ailelerine söz hakkının verildiği törende tüm davetliler ile hatıra fotoğrafı çekinildikten sonra tören sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.