22 Ağustos 2017 Salı 17:24
PAÜ, Mantar Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni kapattı

Denizli'de 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde süren FETÖ/PDY'nin PAÜ'deki yapılanmasıyla ilgili davada tutuklu yargılanan Doç. Dr. Kutret Gezer'in kurulmasında öncülük yaptığı ve müdürlüğünü yürüttüğü Mantar Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin kapatılmasına yönelik Pamukkale Üniversitesi'nin yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Pamukkale Üniversitesi'nde 2006 yılında mantar ve çeşitleri üzerine çalışma yapmak, mantar üretiminin yaygınlaştırılması için kurslar düzenlemesi amacıyla kurulan merkez, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısındaki yönetmelikle kapatıldı. 2006 yılında yayınlanan yönetmeliğin yürürlükten kaldırıldığı, yeni yayınlanan yönetmelik hükümlerinin ise Pamukkale Üniversitesi tarafından yürütüleceği belirtildi.

Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde süren FETÖ/PDY'nin Pamukkale Üniversitesi'ndeki yapılanmasına yönelik davada tutuklu yargılanan Doç. Dr. Kutret  Gezer, merkezin kurulmasında öncülük yapmış ve uzun süre müdürlüğünü yürütmüştü. Merkez, Pamukkale Üniversitesi'ndeki FETÖ/PDY yapılanmasında önemli merkezlerden biri olarak dikkat çekiyordu.

DHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.