08 Mart 2016 Salı 22:43
“Ahlaklı iş adamlarını destekliyoruz”

 Genel Merkez ve şubelerin çalışma felsefeleri hakkında konuşan Yaşar Doğan “Girişimciliğin Türkiye’de teşvik edilmesi ticaretin gelişmesi adına son derece önemli. TÜMSİAD olarak bizlerin mottosu da aldanmayan ve aldatmayan iş ahlakına sahip iş adamlarını desteklemek’’ dedi. 

TÜMSİAD’ın hedeflerinden de bahseden Doğan, TÜMSİAD olarak henüz 10 yıllık geçmişe sahip çok genç bir dernek olmalarına rahmen hedeflerini gelecek 100 yıllar için koyduklarını belirtti. Denizli şubelerinin de bu kapsamda çalıştıkını açıklayan Doğan, en öncelikli hedeflerinin süreklilik olduğuna vurgu yaptı.

TÜMSİAD Denizli şube Başkanı Süleyman Gedik ise ziyaret sırasında şunları söyledi: “Amacımız nitelikli ve büyüme odaklı üyeler kazanmak. Bu noktada her ayın ilk haftasında alanında uzman konuşmacılarla ‘Tümsiad Denizli Ekenomi ve İş dünyası’adı altında ayın konuğu programı yapıyor.Bunun yanında ‘Girişimcilik eğitimlerinide şubemizde üyelerimize düzenliyoruz ve üyelerimizin iş hayatına destek oluyoruz. Ayrıca üyelerimizin uluslararası piyasalara açılması için yurt dışında ticari görüşmeler organize ediyoruz.”

Ziyaretin sonunda, Genel Başkan Yaşar Doğan, 2. Bölgeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Genel Sekreter Osman Kapıcıoğlu, Denizli şube Başkanı Süleyman Gedik ve şube Yönetim Kurulu hatıra fotoğrafı çektirdi.

tümsiad denizli

Anahtar Kelimeler:
TÜMSİAD Denizli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.