14 Mart 2015 Cumartesi 13:23
Ankara’da anlamlı anma

Kurulduğu 2009 yılından bu yana  “Özay Gönlüm’ü Anma ve Denizli Kültür Sanat Gecesi’’  düzenleyen Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, bu  buluşmaların  altıncısını dün Bahçelievler ARI Stüdyosu'nda  gerçekleştirdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm imkanlarıyla destek verdiği  gecede ev sahipliğini bu kez TRT yaptı.

 

 

Geceye Ekonomi Bakanı  Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve TRT Genel Müdürü Şenol Göka’nın yanı sıra  Ankara’da yaşayan Denizli'li siyasetçiler, Yüksek yargı mensupları, Ege illerinin milletvekilleri, bürokratlar, sanatçılar, Denizli protokolü,  ve çok sayıda konuk bir araya geldi.

 

 

Gece öncesinde ise gece öncesinde kokteyl ve sergi de gerçekleşti. Program TRT Müzik, TRT Avaz ve Pamukkale TV ekranlarında da canlı yayınla izleyicileriylebuluştu, TRT  Sanatçıları  Gülşen Kutlu, Sümer Ezgü, Sebahattin Gülümser, Ali Çakar’ın yanı sıra, Denizli Belediye Konservatuvarı sanatçısı Yeşim Dağlı da sahne aldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.