01 Nisan 2015 Çarşamba 10:55
Atık yağlar geri dönüştürülecek

 Pamukkale Belediyesi, Kolza A.Ş ile imzaladığı “Atık Yağların Geri Dönüşümü Protokolü” ile atıkları toplamaya başlıyor. 1 litrelik bitkisel atık yağın 1 milyon litre suyu kirlettiğini, çevreye ve insan sağlığına büyük zararlar verdiğini açıklayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe halkından projeye destek vermelerini, doğa, çevre ve Denizli’nin korunmasına katkı koymalarını istedi.

Pamukkale Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen "Bitkisel Atık Yağ Toplama Protokolü” imza törenine Başkan Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Veli Demir, Temizlik İşleri Müdürü Yakup Demir ve KOLZA Biodizel Yakıt ve Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş Bölge Sorumlusu Tunay Toksöz katıldı. Başkan Gürlesin, Pamukkale İlçe sınırlarında atık yağların “ Bitkisel Atık Yağların Kontrolü Yönetmeliği” esaslarına uygun olarak yüklenici firma tarafından tehlikeli atık taşıma lisansı bulunan araçları ve tehlikeli madde taşıma sertifikası bulunan şoförleri vasıtasıyla toplanması, geçici depo alanında biriktirilmesi ve lisanslı geri kazanım-geri dönüşüm tesislerine teslim edilmesini içeren protokole imza attı.

 

 

Son Güncelleme: 01.04.2015 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.