22 Kasım 2015 Pazar 15:02
Denizli'deki işadamı cinayeti araştırılıyor

 Denizli’de demir ticareti, galericilik ve inşaat müteahitliği yapan işadamı İsa Mintaş, dün  saat 21.00 sıralarında, Sümer Mahallesi’nde 25'inci Cadde kavşağındaki trafik ışıklarında 20 V 2737 plakalı otomobiliyle beklerken, yanına yaklaşan başka bir otomobilden pompalı tüfekle 3 el ateş edildi. Başından vurulan Mintaş'ın otomobili, hareket ederek yolun karşısındaki arsaya girerek durdu. Mintaş'a ateş açılan diğer otomobil ise hızla uzaklaştı. Kanlar içinde kalan İsa Mintaş'ı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Mintaş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis, çevredeki işyerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, 6 çocuğu bulunan Mintaş’ın neden ve kim tarafından öldürüldüğünü belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

İsa Mintaş'ın oğlu Gökhan Mintaş, bugün Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Canım babam ruhun şad olsun. Adalet er ya da geç tecelli edecektir. Hakkını helal et" ifadesine yer verdi.
Ramazan ÇETİN / DENİZLİ (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.