04 Temmuz 2017 Salı 16:01
Denizli Valiliği korkunç kazanın ayrıntılarını paylaştı

Denizli Vali Vekili Hakkı Ünal imzasıyla yapılan açıklamada şöyle denildi; 

"4 Temmuz günü saat 01.00 sularında Aydın-Denizli yolu Sarayköy Depaş Karşısı mevkiinde sürücü Melih Diğrek idaresindeki 45 AY 241 plakalı LPG tankeri aracı Aydın istikametinden Denizli istikametine seyir halinde iken Sarayköy ilçesi km 10+800mt. ye geldiğinde önce önünde seyreden sürücü İbrahim Şama idaresindeki Fransa plakalı CD 259 JP plakalı hususi otoya arkadan çarpıp ardından da Sarayköy’den gelip orta ayıracı üzerinde bekleyen Sarayköydeki yangına müdahale için iş makinası taşıyan sürücü Hüseyin Avcı idaresindeki 20 YS 346 plakalı çekiciye çarpması neticesinde çok araçlı, ölümlü , yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir.

Kazada; Melih Diğrek ve Hüseyin Avcı isimli vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş, kayıp olan Zeynep Şama ve Efe Şama isimli vatandaşlarımızı ise arama çalışmaları devam etmektedir. Kazada yaralanan vatandaşlarımız; İbrahim Şama, Gülser Şama, Hüseyin Görkem Şama, Zafer Demir, Ali Ulu, Mustafa Yılmaz, Semra Akşit, Kahraman Çelik, Murat Armağan, Adnan Kahraman, Adnan Özdemir, Harun Yerkürk ve Mevlüt Ayhan’ın ise PAÜ, Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerinde tedavileri devam etmektedir.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz."

Son Güncelleme: 04.07.2017 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.