27 Mart 2020 Cuma 13:49
Eski Başkandan üzücü haber: Coronavirüs testi pozitif çıktı

Çivril Belediye Başkanlığı görevinin ardından halen İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevini yürüten Dr. Gürcan Güven’in coronavirüs test sonuçlarında virüs taşıdığı öğrenildi.

Genccivrilgazetesi.com un haberine göre; hastalık belirtilerinden şüphelenen eski Başkan Dr. Gürcan Güven kendisine test yaptırdı. Bir süredir Pamukkale Üniversitesinde yatmakta olan Dr. Gürcan Güven’in yaptırmış olduğu coronavirüs testinin sonucunun pozitif çıkması Çivril’de büyük üzüntü yarattı.

Pamukkale Üniversitesinde karantina altında tedavi gördüğünü belirten Başkan Güven; “Kendimi iyi hissediyorum. Ama susmak bilmeyen telefonlara bakmak beni çok yoruyor. Sevgili dostlarımın araması tabi ki beni sevindiriyor ama bir o kadar da yorgun düşürüyor. Sizlerin aracılığınızla tüm dostlara mesaj vermek istiyorum. Ben şuan için iyiyim. Telefonumu kapatmak istemiyorum ama telefonda sürekli konuşmakta zorlanıyorum. Kalbim sizlerle dostlar. Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin. Yaşayacak ömrümüz varsa bu dünyada yaşarız. Takdiri ilahi  vademiz dolmuşsa gideriz. Hoşça kalın EVDE KALIN sevgili dostlar.” dedi.

Kaynak: GencÇivirilGazetesi.com

Anahtar Kelimeler:
Gürcan Güven
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.