13 Eylül 2019 Cuma 14:15
Narkotimler 'Güvenli Eğitim' için görev başında

Asayiş ve Trafik birimlerinin de katıldığı çalışmada 298 şüpheli şahıs ve 165 şüpheli aracı kontrol eden Narkotimler tarafından toplamda 45 gram metamfetamin maddesi , 6 gram esrar maddesi ve 2 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 19 adet tabanca fişeği ele geçirildi, 6 kişi yakalandı.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan haklarında yasal işlem yapılan 3 şüpheli göz altına alındı.

Narkotik ekipleri tarafından il merkezinde yürütülen bir başka çalışmada ise ilimize yutma yöntemiyle eroin maddesi taşıyan 1 kişi daha yakalandı. Sağlık kuluşunda yapılan müdahale ile H.H. isimli şahsın yutmuş olduğu 16 paket halindeki 112 gram eroin maddesinin 3 günde çıkartılması sağlandı. Tedavi işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen yabancı uyruklu şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Son Güncelleme: 13.09.2019 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.