02 Şubat 2019 Cumartesi 13:50
Polis memuru kazada yaşamını yitirdi

Edinilen bilgiye göre, Denizli - Ankara yolu Organize Sanayi Kavşağı ışıklarında dikkatsizlik sonucu kaza meydana geldi. Kazaya 20 H 6000 plakalı araç sürücüsü Fahri Can Acamoğlu, 32 AB 535 plakalı araç sürücü M.K.C. ve 20 AT 533 plakalı minibüs şoförü M.A. zincirleme kazaya karıştı.

Meydana gelen kazada M.A. ve M.K.C. yaralandı. 20 H 6000 plakalı aracın içinde bulunan ve Honaz Kaymakamının korumalığını yapan polis memuru olduğu öğrenilen Fahri Can Acamoğlu ise kazada ağır yaralandı. Ağır yaralanan Acamoğlu'nu Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi sıkıştığı yerden çıkartıp 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldıralan Polis Memuru Acamoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAZİYE

Kaza sonrası Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, hayatını kaybeden Polis Memuru Fahri Can Acamoğlu için bu gün saat 15.00’te Honaz İlçe Emniyet Amirliğinde tören düzenleneceği beliritlerek, "Meslektaşımız evli ve bir çocuk babasıdır. Merhum Polis Memuru Fahri Can ACAMOĞLU’a Allah’tan rahmet, Kederli Ailesi başta olmak üzere tüm Meslektaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun" denildi.

Son Güncelleme: 04.02.2019 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.