15 Aralık 2016 Perşembe 14:45
Tavas'ta sahte parayla benzin aldılar, Aydın'da yakalandılar

Son dönemlerde piyasaya sürülen sahte para ile ilgili soruşturma yürüten jandarma ekiplerince, geçtiğimiz 10 Aralıkta rent-a car firmasından kiraladıkları otomobil ile Tavas'ta bir akaryakıt istasyonuna sahte para vererek akaryakıt aldıkları tespit edildi. Tavas'tan İzmir istikametine seyir halinde olduğu belirlenen 2 şüpheli, jandarmanın ısrarlı takibi sonucu Aydın'ın Kuyucak ilçe merkezi girişinde durduruldu. Yakalanacaklarını anlayan iki şüphelinin sahte paraları yırtmaya çalıştıkları tespit edildi.
 
Şüphelilerin yapılan üst ve araç aramasında, 1 adet sahte 100 tl.lik banknot ve 28 adet sahte 50 tl.lik banknot ele geçirildi. Ele geçirelen sahte banknotlara el konulurken, 2 şüpheli hakkında adli makamlarca soruşturma başlatıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
TavasSahte ParaAydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.