17 Mart 2018 Cumartesi 16:34
İmamoğlu ve Çetin kitaplarını tanıttılar

Gazeteci Yazar İbrahim İmamoğlu ve önümüzdeki günlerde tarihi yazılarıyla sitemiz köşe yazarları ailesine katılacak olan Muzaffer Çetin’in kitap tanıtımı basın toplantısı ile tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile yapılan kitap yazarları tanıtımnda İbrahim İmamoğlu, bizzat kendisinin kaleme aldığı 'Zaviye'den Zeyve'ye' kitabını tanıttı.

Muzaffer Çetin ile ortaklaşa emek verdiği Çardak Tarihi ve Tavaslı Osman Ağa isimli kitaplarının da tanıtımını yapan İmamoğlu, “Önümüzdeki günlerde açılacak Kitap Fuarı’nda kitaplarımız okuyucularla buluşacak. Gelecek kuşaklara kaynak oluşturacak kitaplarımız, evlerimizde kütüphanelerde bulunması gereken türden önemli araştırmalar içeriyor. dedi.

Muzaffer Çetin ise, “Çardak Tarihi ve Tavaslı Osman Ağa kitapları adından da anlaşılacağı gibi geçmişe ışık tutuyor. Yaşanmış gerçek hikayelere yer veriyor. Denizliliyim diyen herkesin okumasu gereken bir kitap. Tüm okuyucularımızı 2 Nisan’da Fuara imza günümüze bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.