14 Şubat 2015 Cumartesi 15:44
Aşkı onlara sorun

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, eşi Ayşe Gülsever ve kızı Tuğba Gülsever’le beraber 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ilçedeki yaşlı çiftleri ziyaret etti. Ziyaretlerine 87 yaşındaki Hüsem Kalelihan ile 86 yaşındaki Cennet Kalelihan’ın gönüllerini alarak başlayan Gülsever yaşlı çiftlerle sohbet ederek, onların isteklerini dinledi. Kendisi de 43 yıllık evli olduğunu belirten Başkan Gülsever, “Sevgi, huzurlu ve mutlu bir yaşamın anahtarıdır. Bir şeye sevgiyle bağlanmak onun için en güzel olanı istemektir. Bizler de gönül verdiğimiz Baklanımızı sizlerden de aldığımız sevgiyle büyüteceğiz.” dedi.

 

Ziyaret esnasında uzun ömürlü evliliğin sırlarını anlatan Cennet Kalelihan, “Biz evlenirken bir ömür boyu birlikte olma sözü verdik. Şimdiki evlilikler ömürlük değil, günlük olmuş. Bizim sevgimiz pazara kadar değil mezara kadar. Genç çiftler birbirlerine saygı duysunlar. Eğer saygı ve sevgi varsa evliliğin de ömrü tükenmez” şeklinde konuştu.

 

Başkan Gülsever “Hayata anlam veren en temel duygu olan sevginin bir ömür boyu hayatınıza renk katması ve her daim sevdiklerinizle yaşamanız dileğiyle herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

Kalelihan ailesinden sonra 53 yıllık evli Sadettin-Hanife Kayhan, 70 yıllık evli Bekir-Dudu Gühan, Mahmut-Elif Kutlu, Emin-Ümmü Kutlu, Cemile-Nuri Yurdakul, İzzet-Semiha Gürsoy, İsmail- Fatma Kara çiftlerini ziyaret eden Gülsever  ailesi çiftlere karanfil vererek atkı hediye etti.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.