13 Şubat 2015 Cuma 16:20
Çiçekçiler sevgilileri bekliyor

Denizli’de tüm hazırlıkları yapan  çiçekçiler yarın kutlanacak olan 14 Şubat  Sevgililer Günü için özel hazırlıklar yaptı.

 

Anneler günü gibi özel günlerde yoğun ilgi gören çiçekçiler sevgililer gününün de de vatandaşın talebini karşılayabilmek için hazırlıklarını günler öncesinden tamamladı. Sevgililer günü için  hazırlıklarını tamamlayan Onay Çiçekçilik sahibi  Murat Kelleci yaptığı açıklamada; “Sevgililer Günü nedeniyle tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnsanların birbirine özel günlerde çiçek vermesi  insanlık tarihi kadar eski bir gelenek. Sevgililer Günü için bizde  vatandaşlarımızdan gelecek talepleri karşılayabilmek için hazırlıklarımı yaptık. Her keseye ve her beğeniye uygun farklı kombinasyonlarda  çiçeklerimizle  yarını bekliyoruz. Saltak Caddesi Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında ki işyerimizde  her zevke uygun  çiçekler mevcut” dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.