08 Şubat 2015 Pazar 16:13
Denizli Bozdağ’a aktı

Her yıl artan katılım ile gerçekleşen Bozdağ kayak şenliklerine Denizlililer büyük ilgi gösterdi.


Vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren Nikfer’e gelerek Bozdağ’a çıktı. Burada vatandaşlara Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak çay ve çorba ikram edildi. İkram öğle saatlerinde ise sucuk ekmek ile sürdü.

 

Etkinliğe katılanlar arasında Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turan Veli Akyol, Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu‘da yer aldı.

 

 

Şenlikler sırasında birbirinde ilginiç ve renkli görüntüler yaşandı. Bozdağ’a gelen vatandaşlar buldukları her imkanla karda kayak yapmanın keyfini gün boyunca doyasıya yaşadı. Şenlik sırasında yaşanabilecek kazalara karşı 112 acil ekipleri hazır bekletilirken Arama kurtarma görevlileri ve çok sayıda güvenlik görevlisi de Bozdağ’da hazır bulunduruldu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.