08 Mart 2015 Pazar 18:23
Gönüllerince eğlendiler

Yemek ikramı ve hediye dağıtımının olduğu eğlencede kadınlar orkestra eşliğinde doyasıya eğlendi. Köylerden servislerle Sarayköy'e gelen kadınlar eğlencenin tadını çıkardı.

 

Eğlenceye katılan kadınlar böyle bir eğlencenin Sarayköy'de ilk kez gerçekleştiğini ve bu etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler. Bu güzel günü tertip eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş; "Başta annem ve eşim olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Sadece bir gün değil her gün, bize analık ve eşlik yapan kadınlarımız baş üstünde tutulmalıdır. Yakın zamanda katledilen Özgecan kardeşimizi de rahmetle anıyorum ve bu vahşeti işleyen kişilerin en ağır cezalarla yargılanmasını temenni ediyorum" dedi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.