11 Mart 2015 Çarşamba 14:19
PAHOY’dan BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA

Büyükler kategorisinde Nilüfer Bayrak ve Mesut Giray çiftinin yanı sıra yine bir ilki gerçekleştirerek minikler kategorisinde Defne Çiftçi ile Ege Erbaysal çifti yarışmalarda yer alarak başarılı bir performans sergilediler. Antrenörlerinin ve ailelerinin yanı sıra seyirci desteğinin hiç eksik olmadığı yarışmalarda tüm kategorilerde toplamda 128 çift yarıştı.

 

 

PAHOY Kulüp antrenörü İnanç Göçgeldi yaptığı açıklamada “ Büyükler kategorisi ve ilk defa katıldığımız minikler salsa yarışmasında kürsüye çıkamadık ancak önemli olan bu tarz yarışmalara katılmış olmaktır. Üç büyük ilin dışında birkaç ilden biri olarak Denizli’mizi PAHOY-TUANA Dans olarak temsil etmek bizi gururlandırdı, bundan sonraki hedefimiz daha çok dansçımızla yarışmalara katılmak ve  kürsüye çıkmak “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.