29 Ocak 2015 Perşembe 13:14
Ve mutlu son

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Denizli Ziraat Odası, Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü ve Denizli ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin birlikte yürüttüğü "Sürü Yönetimi Elemanı Benim Projesi" kapsamında Honaz İlçesinde düzenlenen kursta tanışıp, sertifika töreninde nişanlanan Ufuk Topçu ve Gülnaz Kuzu’nun evlilik töreni düzenlendi.

 

Geniş bir davetli topluluğunun katıldığı düğün törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Koyun-Keçi Birliği Başkanı Hasan Öner, Honaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, çiftin kurstan olan bütün arkadaşları ve yakınları genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

Düğün nedeniyle duygularını dile getiren İl Müdürü Sezgin Kutlu: “Bugün burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Devlet olarak hizmet verdiğimiz vatandaşlarımıza iş nazarıyla bakmıyoruz, onların kalplerine de dokunmak istiyoruz. Burada genç çiftimizi yürekten tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyorum.” sözleriyle çifte çeşitli hediyeler sundu.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.